Ploegenachtervolging

13 uur geleden Update. Irene Schouten start met Ireen Wüst én Antoinette de Jong aan de Ploegenachtervolging.


Oranje Schaatsers In Halve Finales Ploegenachtervolging Olympische Winterspelen 2018 Nos Mannen Ondergoed Olympische Winterspelen Winterspelen

Hier zullen we te weten komen of de heren het tot de halve finale schoppen.

. De ploegenachtervolging staat voor de vijfde keer op het programma op de Olympische Spelen. 13 uur geleden 112 NUjij-reacties reacties. 1 day agoKijk op zaterdag 12 februari vanaf 0900 uur LIVE naar de 500 meter schaatsen m en de kwartfinales van de ploegenachtervolging v via de livestream hierboven.

Olympische Winterspelen Beijing 2022. Na teleurstellende zesde plaatsen in Turijn en Vancouver 2010. Op maandag 19 februari 2018 staan de kwartfinales van de ploegenachtervolging vrouwen op het programma.

1 day agoWüst Schouten en De Jong met moeite naar halve finales ploegenachtervolging 12 februari 2022 0921 12-02-22 0921 Laatste update. Columnist Thijs Zonneveld over de ploegenachtervolging bij de vrouwen. Ireen Wust Irene Schouten en Antoinette de Jong hebben zich geplaatst voor de halve finale van de ploegenachtervolging.

Het is een wereldteam maar de concurrentie van Japan en Canada is. De Nederlandse schaatssters reden in de National Speed Skating Oval geen goede race. Kijk live naar de ploegenachtervolging bij de Olympische Spelen in Peking.

Direct na deze wedstrijd om 1456 uur schaatsen de vrouwen de 500 meter. Vandaag is op de Olympische Winterspelen in Beijing de ontknoping van de ploegenachtervolging. Kwartfinales ploegenachtervolging voor mannen.

Hallo Peking Podcast Wat een aanfluiting die ploegenachtervolging. 1 day agoNieuws 12 feb 2022. Het Nederlandse drietal was met 25726 ruim 365 seconden langzamer dan titelverdediger.

Het Nederlandse drietal zette in de kwartfinale de derde tijd neer wat genoeg was om door te stomen naar de halve finales die dinsdag verreden. De Nederlandse mannenploeg met Sven Kramer Koen Verweij en Jan Blokhuijsen. Ploegenachtervolging vrouwen kwartfinale 0953 1034 uur.

Door zijn roerige verleden op de ploegenachtervolging was het niet vanzelfsprekend dat Jorrit Bergsma werd opgenomen in het Nederlandse team dat zondag voor het eerst in actie komt op Olympische Spelen. De finale van de ploegenachtervolging op de Olympische Spelen in Sotsji. In het Nederlandse team zitten Sven Kramer Jochem Uyt.

Records Records voor aanvang van de Spelen van 2018. Met een tijd van 25726 eindigde het drietal als derde. De ploegenachtervolging vrouwen op de Olympische Winterspelen 2018 vond plaats op 19 en 21 februari 2018.

Vandaag is op de Olympische Winterspelen in Beijing de kwartfinale van de ploegenachtervolging voor vrouwen. De mannen rijden acht ronden 309888 meter de vrouwen zes ronden 232416 meter. Na de kwartfinales voor de ploegenachtervolging vrouwen waarbij de dames in rit 2 zitten is het tijd voor de 500 meter mannen.

Ploegenachtervolging - Halve finales en finale. Ireen Wüst Antoinette de Jong Irene Schouten. Ireen Wüst Antoinette de Jong en Irene Schouten hebben zich geplaatst voor de halve finales op de ploegachtervolging.

Je kunt dus gewoon blijven zitten voor meer. 12 februari 0900 0923 uur. Vandaag dag 8.

Een team bestaat uit drie personen. 1 day agoBeijing 2022 Dames ploegenachtervolging naar halve finale ondanks matige race. Nederland moeizaam verder op ploegenachtervolging Japan het snelst.

Voor de historie van alle medaillewinnaars vanaf. 11 hours agoOp zondag 13 februari 2022 begint om 1400 uur de kwartfinale van de ploegenachtervolging voor de mannen in de National Speed Skating Oval in Beijing. Een filmpje van de Nederlandse mannen die meedoen aan een ploegenachtervolging tijdens een world cup.

Na een paar goede gesprekken is de 36-jarige schaatser de vierde man waardoor het de vraag blijft of hij op het ijs zal verschijnen. Zowel de mannen als de vrouwen komen op het ijs. De ploegenachtervolging is een officiële schaatsafstand bij het langebaanschaatsen.

Elke middag blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vanuit Move Amsterdam terug op de olympische dag. Zaterdag 12 februari vanaf 0900 - Dinsdag 15 februari vanaf 0730 uur. 13 februari 1400 1426 uur.

Vanaf 0900 uur is er weer volop schaatsen te zien op NPO 1. Het Nederlandse team bestaat uit Lotte van Beek Ireen Wüst. Meer dan Sport 3 years ago 18-02-2018.

De vier ploegen met de snelste tijden gaan door naar de halve finale. 1 day agoIreen Wüst Irene Schouten en Antoinette de Jong hebben zich met de derde tijd geplaatst voor de halve finales van de ploegenachtervolging. Vooral de manier waarop was teleurstellend voor de Nederlandse ploeg.

De ploegenachtervolging staat sinds Turijn 2006 op het olympisch programma. Samen met Patrick Roest en Marcel Bosker schaatst Kramer op 13 februari de voorrondes van de Ploegenachtervolging. Ploegenachtervolging vrouwen kwartfinale 0953 1034 uur.

De kwartfinales werden gereden op 19 februari de halve finale en de finale op 21 februari. Elke middag blikken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vanuit Move Amsterdam terug op de olympische dag. Zondag 13 februari vanaf 1400 uur - Dinsdag 15 februari vanaf 0730 uur.

It is well-known that the greatest potential for improvement in cycling speed is. Jorien ter Mors. Twee teams schaatsen tegelijk acht rondes en het team dat als laatste finisht valt af.

Loting ploegenachtervolging vrouwen Winterspelen 2018.


Pin Op Dutch Athletes


Gold Again Team Women Vrouw Mannen Schaatsen


Mannen Ploegenachtervolging Brons Olympische Spelen 2018 Olympische Spelen Blond Amsterdam Olympische Winterspelen


Wkschaatsen2017 Goud Ploegenachtervolging Vrouwen Vrijdag 10 Febr 2017 Vrouwen In Zeer Snelle Tijd Naar Winst Achtervolging Met Een Vrouw Meisjes Schaatsen


Wereldtitel Ploegenachtervolging Naar Nieuw Zeeland Nos Nieuw Zeeland Baanwielrennen Nieuws


Ireen Wust Antoinette De Jong En Marrit Leenstra Grijpen Het Zilver Op De Ploegenachtervolging Schaatsen Goud Zilver


Australische Vrouwen Veroveren Wereldtitel Nos Vrouw Baanwielrennen Wereldrecords


De Golden Girls Blond Amsterdam Olympische Spelen Blond


Zonder Kramer Toch Goud Voor De Ploegachtervolgers Goud Sport Schaatsen


De Ploegenachtervolging Op De Schaats Is Begonnen Olympische Winterspelen Olympische Spelen Winterspelen


Goud Ploegenachtervolging Mannen Blond Amsterdam Olympische Spelen Goud


Foto S Feest Bij Team Nederland Na Dubbel Goud Bij Ploegenachtervolging Metro Olympische Winterspelen Winterspelen Sport


Marrit Leenstra Photostream Pyeongchang 2018 Winter Olympics 2018 Winter Olympic Games Speed Skates


Vrouwen Ploegenachtervolging Zilver Olympische Spelen 2018 Olympische Spelen Blond Amsterdam Illustraties

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel